اخبار

هاشم خواستار خامنه ای را به هیتلر تشبیه کرد: حکومتی که برای ملتش حرفی برای گفتن نداشته باشد، مرده و به زودی توسط ملتش سرنگون خواهد شد

«هاشم خواستار» مسئول کانون صنفی معلمان ایران با انتشار نامه‌ای خمینی و خامنه‌ای را به هیتلر تشبیه کرد.
آقای خواستار در این نامه خطاب به رهبر نظام تهران  نوشته است: آقای خامنه‌ای، هیتلر هم‌چون حکومت آقای خمینی از دل دموکراسی برآمد، اما با دیکتاتوری مطلق دنیا را به آتش کشید و باعث کشته شدن هفتاد میلیون انسان بی‌گناه شد و سرانجام خود و حکومتش را نابود و آلمان نیز ویران شد. 
این چهره منتقد با اشاره به جنایت‌های نظام  سلطنت فقیه می‌نویسد: سی سال پیش آقای خمینی در تابستان سال ۶۷ بیش از سی‌هزار زندانی سیاسی که زندان‌شان تمام شده و یا حداکثر حبس ابد داشتند را، قتل عام کرد.
به گفته آقای خواستار، در حکومت آقایان خامنه‌ای و خمینی، تمام سران احزاب و سازمان‌ها خانه‌نشین و یا زندان و اعدام شده و تمام نشریات تعطیل و منحل شدند.
وی با هشدار نسبت به روی‌گردانی نسل جوان از دین، نوشته: در عمل این حکومت شما است که با سوء عملکردش مردم را از اسلام فراری و طبق حرف معاون استاندار تهران ۹۰ درصد جوانان از دین برگشته و مردم با شعار «اسلامو پله کردند، مردمو ذله کردند»، بارها حرف دل‌شان را زده‌اند.
خواستار در نامه مذکور نوشته: آقای خامنه‌ای! حکومتی که برای ملتش حرفی برای گفتن نداشته باشد، مرده و به زودی توسط ملتش سرنگون خواهد شد.
وی با استدلال به شعارهای تظاهرات‌های مردمی در مخالفت با رهبری خامنه‌ای می‌نویسد: ملت برای مخالفت با شما به امثال شیخ محمد یزدی و مصباح یزدی که به شما بسیار نزدیک بودند رأی ندادند و از طرف دیگر مردم  هرگونه اعتراض صنفی را سیاسی کرده که بالفور به شعار علیه شما تبدیل می‌شود. 
این نماینده معلمان ایران در فرازی دیگر از نامه‌اش خواستار استعفای علی خامنه‌ای شده و نوشته: به‌خاطر آسایش ملت نه، به‌خاطر مامورین اطلاعات و سپاه و روحانیت هم نه، به‌خاطر خانواده هم نه، بخاطر خودتان که شده استعفا کنید.
آقای خواستار به جنگ‌طلبی علی خامنه‌ای در منطقه نیز اشاره کرده و می‌نویسد: آقای خامنه‌ای، یک کشور دموکراتیک سراغ دارید که همچون حکومت شما با تمام دنیا از جمله همسایگانش سر جنگ داشته باشد؟
وی در نامه یاد شده، داعش را «دست‌پرورده» نظام خامنه‌ای خوانده و هم‌چنین مقصر ادامه جنگ سوریه را نیز نظام تهران معرفی می‌کند و می‌نویسد: ماموران شما در میان مردم شایعه می‌کنند که اگر این حکومت برود کشور ایران مثل سوریه می‌شود، آقای خامنه‌ای شما به کمک حزب الله لبنان و نیروی هوایی روسیه توانستید بشار اسد جنایتکار را با چهارصد هزار کشته و میلیون‌ها آواره در قسمتی از خاک سوریه در قدرت نگه دارید و گرنه دیکتاتور سوریه همان اول رفته و دیگر داعشی بوجود نمی‌آمد. قبول کنید داعش ساخته‌ی شما است.
وی با اشاره به سیستم ادعایی جمهوری در سوریه می‌گوید پدر و پسر بیش از ۵۰ سال است بر سوریه حکومت می‌کنند، نمی‌دانم این چطور جمهوری است که تمام نشده و در این خاندان موروثی است.

leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

25 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ – ۲۵ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 آوریل 2025 12.19 ب.ظ

موقعیت‌های اندکی هستند که در آن، دو انتخاب استراتژیک متفاوت به نتایج کمابیش مشابه ختم شود. جمهوری اسلامی اینک در چنین موقعیتی قرار گرفته است: هم سازش با آمریکا او را به سوی تغییر اجباری پیش…

22 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه ویژه: صدور جواز مرگ اقتصاد ایران – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 آوریل 2025 11.53 ب.ظ

برنامه ویژه: مذاکرات و ضعف‌های مدیریتی اعتراف نشده – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 آوریل 2025 2.31 ق.ظ

برنامه ویژه: در کنار مذاکره به موضوعات جدی بپردازیم – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 آوریل 2025 12.40 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a

18 آوریل 2025 5.55 ب.ظ

همه‌ی شواهد گواهی می‌دهد که دنیای پساکرونا همان جهان زورسالاری است که در آن ستم و تبعیت از قانون جنگل از حالت نسبی به سوی مطلق خود پیش می‌رود. از این پس زورمندان، که همان ثروتمندان صاحب قدرت…

16 آوریل 2025 11.14 ب.ظ

برنامه ویژه: در انتظار آن که نمی‌آید – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

16 آوریل 2025 12.24 ق.ظ

برنامه ویژه: مسابقه‌ی اهمیت بین مذاکره و شرایط داخلی – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.