اخبار

جنبش اعتراضی را به جنبش تغییر تبدیل کنیم⁩ ⁩

هیچ چیز تاسف بارتر از آن نیست که جامعه ای به جنایت عادت کند و به ظلم خو بگیرد. چرخه ی چهار دهه خشونت نهادینه ی رژیم اسلامی متوقف شدنی نیست و اگر یاد بگیریم که با آن کنار بیاییم به سوی یک فاجعه ی انسانی و تاریخی برای کشورمان می رویم. 

جنایت فجیع و بی رحمانه ی آخوندها در حق ایراندخت بی دفاع، مهسا (ژینا) امینی، اولین قتل دولتی نیست، اما می توانیم کاری کنیم که آخرین آن باشد. برای این منظور می بایست بر اساس یک نقشه ی راه عمل کنیم. مراحل زیر در این راستا قابل پیش بینی است: 

۱) تداوم، گسترش و به هم پیوند زدن اعتراضات به نحوی که یک موج اعتراضی قابل دوام در سراسر کشور برانگیزد. 

۲) تعیین اهداف مشخص و معین برای این جنبش اعتراضی مانند لغو حجاب اجباری، انحلال گشت ارشاد، ورود آزاد زنان به ورزشگاه ها ، معرفی و محاکمه ی عاملان جنایت اخیر و امثال آن. 

۳) تعیین اولتیماتوم برای تحقق این خواست ها و در غیر این صورت، ورود به مرحله ای جدی تر و تهاجمی تر از حرکت تا پذیرش خواست ها. 

این ها مراحل لازم برای تبدیل جنبش اعتراضی به جنبش تغییر است. 

حزب ایران آباد بر این باور است که با به دست آوردن نخستین پیروزی، در چارچوب حجاب و آزادی زنان، می توان روحیه ی تقویت شده ی مردم و همین الگو و مسیر بالا را برای خواست های دیگر مانند مهار تورم، مسئله بی آبی، مشکل بیکاری، نبود امنیت اجتماعی، افزایش دستمزدها، ارجحیت منافع ملی در مذاکرات برجام و سپس، موضوعات فراتر مانند آزادی زندانیان سیاسی، آزادی مطبوعات، آزادی انتخابات و رفراندم برای تغییر قانون اساسی کشور و امثال آن مورد استفاده قرار داد. 

بدیهی است که این پیشنهاد ما برای یک حرکت گام به گام می تواند و می بایست توسط سایر تشکل ها و سازمان های سیاسی و فعالان اجتماعی تکمیل شده و به تدریج تبدیل به یک استراتژی تغییر شود. یک استراتژی برای ایجاد اتحاد نیروهای سیاسی و وحدت نیروهای اجتماعی و پیوند زدن این دو به یکدیگر. 

ما در این مسیر آماده همکاری با کلیه ی جریان ها و تشکل های سیاسی هستیم که وابستگی به بیگانه ندارند و خواهان حفظ وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران و نیز استقرار آزادی و دمکراسی در ایران هستند. در سایه ی این همکاری می توانیم در شرایط نابسامان کشور به سوی تبدیل اعتراضات عام به تغییر خاص به پیش رویم. 

دفتر سیاسی حزب ایران آباد   

۲۷ شهریور ۱۴۰۱ خورشیدی – 18 سپتامبر 2022 میلادی

www.irarneabad.org 

leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

28 مارس 2025 2.38 ب.ظ

در پنجمین روز از سال نو در اصفهان، کشاورزان، به جای دید و بازدید عید، مشغول تظاهرات برای به دست آوردن حقآبه بودند. البته حق آبی را می‌خواهند که وجود ندارد؛ اما آیا چاره‌ی دیگری دارند؟   این…

26 مارس 2025 10.54 ب.ظ

برنامه ویژه: بین خطر جنگ و احتمال فروپاشی – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

26 مارس 2025 12.46 ق.ظ

برنامه ویژه: قیمت دلار و در پنجمین روز سال و معنای آن؟ – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

24 مارس 2025 11.48 ب.ظ

برنامه ویژه: برای بازپس‌گیری ایران چه کنیم؟ – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

23 مارس 2025 12.02 ق.ظ

برنامه ویژه: سال نو و نوسازی روحیه‌ی تلاش و مبارزه – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

22 مارس 2025 5.26 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۱ فروردین ۱۴۰۴ – ۲۱ مارس ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 مارس 2025 7.53 ب.ظ

سال جدید در حالی آغاز می‌شود که مشکلات و بحران‌ها در حال افزایش است. به نظر می‌رسد که کشورمان به سالی پا گذاشته که با توجه به بی‌ثباتی در سطح جهانی جایی برای دور ماندن از تنش‌های در حال گسترش…

20 مارس 2025 2.23 ق.ظ

برنامه ویژه: دوازدهمین سالروز تاسیس حزب ایران آباد – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 مارس 2025 1.36 ق.ظ

برنامه ویژه: چهارشنبه‌سوری و انفجار قیمت دلار – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.