اخبار

حامیان ریاست جمهوری لاریجانی/جابجایی صندلی احمدی نژاد در مجمع/ گزینه های معاون اولی که مطلوب روحانی بودند/ ناامیدی محسن هاشمی/ بی‌احترامی به پرچم ایران/ ناگفته های استیضاح سه وزیر

جنجال غلط تایپی پالرمو

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم با اشاره به ارائه «لایحه پالرمو» به مجلس با تغییر محتوا و اظهارات معاون حقوقی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه ترجمه غلط در «لایحه پالرمو» ناشی از غلط تایپی بوده و نباید موضوع را سیاسی کرد، گفت: این اظهارات بی‌پایه و فریب‌کارانه است و توجیه خطایی و فریب‌کاری‌هایی است که اتفاق افتاده است. ذوالنوری گفت: ما باید از این به بعد خودمان متن ترجمه‌شده را با متن زبان اصلی بررسی و کنترل کنیم و تطبیق دهیم، باید مترجمین مسلطی را به هر زبانی بیاوریم تا این کار را انجام دهند؛ گویا از این پس ما باید در دو جبهه تلاش کنیم، یک اینکه منافع ملت و نظام و کشور توسط وزارت امور خارجه آسیب نبینند و دیگری اینکه این منافع توسط دشمن آسیب نبینند.

سایپا تا ۱۰ میلیون تومان گران کرد!

براساس بخشنامه‌ای که این شرکت امروز به نمایندگی‌های فروش خود ابلاغ کرده است قیمت محصولات این شرکت به طور میانگین حدود چهار میلیون تومان و تا حدود ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

افزایش ۴ تا ۹ میلیون تومانی قیمت محصولات سایپا+ تصویر بخشنامه

مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال ۹۷ اصلاحیه می‌دهد

محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت که بر اساس مذاکراتش با غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ قرار است اصلاحیه‌ای از سوی مجلس برای میزان افزایش حقوق کارکنان دولت در سال ۹۷ ارائه شود.

اتهام امنیتی برای عدالت/رفع ممنوع‌الخروجی مدنی با تقاضای وزارت اطلاعات/تحقیق در پرونده مشایی

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اتهام وی(عباس عدالت) امنیتی بوده و اکنون بازداشت است و من دستگیری وی را تایید می‌کنم، ولی از بیان جزییاتش معذورم… کاوه مدنی به صورت قانونی از کشور خارج شده و تقاضای رفع ممنوع‌الخروجی وی توسط معاونت ذیربطی در وزارت اطلاعات صورت گرفته است… پرونده مشایی در حال تحقیقات در دادسراست و در پرونده آقای احمدی‌نژاد نیز چیز جدیدی اتفاق نیفتاده و همان مطالب قبلی است که گفتم و پرونده برادر رییس‌جمهور نیز در دست تحقیقات دادسراست و به دادگاه نرفته است.

اژه‌ای: کاوه مدنی با درخواست معاون وزیر اطلاعات رفع ممنوع الخروجی شد

پرونده بلاتکلیف نداریم/ ممنوع‌الخروجی «کاوه مدنی» با تقاضای وزارت اطلاعات رفع شد/ آخرین وضعیت پرونده‌ احمدی نژاد و برادر روحانی/ وضعیت در پیام رسان‌های خارجی اسفناک است

آمار واردات غیرقانونی خودرو بیش از 6481 مورد است

امیر خجسته نماینده همدان با اشاره به واردات غیر قانونی خودرو، گفت: در سال گذشته 6481 خودرو به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شد و بعضی از مسئولان فساد در بخش خودروهای وارداتی را انکار کردند. من درباره این موضوع با سند صحبت کردم اما از سوی روابط عمومی گمرک و مافیای قاچاق فضای سازی کردند تا بگویند من درست نمی‌گویم درحالیکه من اطلاعات دقیقی در این خصوص دارم.

با حجاب اختیاری مخالفم

علی مطهری گفت: هر کس که با یک خارجی ملاقات می‌کند جاسوس نیست… او با بیان اینکه مساله حجاب کم اهمیت نیست، گفت: اینکه برخی از دانشجویان مطرح می‌کنند گشت ارشاد را مجلس به قانون تبدیل کرده است حرف اشتباهی است چرا که آن را دولت انجام می‌دهد و در اختیار مجلس نیست… مطهری افزود: با حجاب اختیاری مخالفم چرا که حجاب اختیاری موجب برهنگی می‌شود اما اجباری بودن حجاب به آن معنا نیست که خیلی سفت و سخت جدی گرفته شود.

نقش جهانگیری در دولت دوازدهم کمرنگ تر از دولت قبل شده است

صادق زیباکلام، در رابطه با گمانه زنی های اخیر مبنی بر کمرنگ تر شدن نقش اسحاق جهانگیری در دولت خاطرنشان کرد: بنده نیز بر این باور هستم که نقش آقای جهانگیری در دولت دوم آقای روحانی کمرنگ تر شده است چراکه جهانگیری در دولت یازدهم از جایگاه ویژه ای برخوردار بود. از طرفی به نظر می رسد آقای روحانی در دولت دوم خود زیاد به تداوم حضور معاون اول خود مایل نبود و بیشتر دوست داشت آقای واعظی، نوبخت، نهاوندیان و یا حتی حسام الدین آشنا را در جایگاه معاون اولی خودش بکار بگیرد. چراکه در دولت دوازدهم همه افراد مذکور نقش پررنگ تری نسبت قبل و حتی جهانگیری را برعهده گرفته اند و رئیس جمهور در تمامی زمینه ها از این افراد استفاده کاربردی می کند در صورتی که نقش جهانگیری در امور اجرایی دولت به همین نسبت کاهش یافته است.

جزییات حمله سایبری به ۱۱ بانک اصلی ایرانی

سردار کمال هادیانفر، رئیس پلیس فتا کشور گفت: به ۱۱ بانک از ۳۲ بانک کشور حمله سایبری شده است و بانک‌هایی مدنظر بودند که بیشترین مشتری را دارند.

صحبت‌های امروز روحانی پذیرفته نیست؛ او باید دست به عمل بزند

عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی رییس دولت اصلاحات در واکنش به اظهارات امروز روحانی و انتقاد از ز وزرا گفت: مردم هنوز به تغییر در کابینه امیدوارند. اما این صحبت های آقای روحانی در جامعه رای ایشان، کنشگران سیاسی و نخبگان کشور پذیرفته نیست. آقای روحانی باید دست به عمل بزند.

تعقیب قضایی سرکرده گروهک ری استارت

عباس جعفری دولت‌آبادی در خصوص تعقیب قضایی سرکرده یک گروهک ضدانقلاب از طریق پلیس اینترپل اظهار داشت: درخواست دادسرای تهران از پلیس بین‌الملل برای دستگیری و استرداد این سرکرده گروهک ری‌استارت، عملاً آن‌ها را در چرخه آزمایش قرار داده است و باید به این سوال پاسخ دهند که چگونه است که اگر کسی در ایران کوچکترین اقدامی می‌کند، رسانه‌های دنیا پر می‌شود، اما امروز سرکرده این گروهک در آمریکا نشسته و دستور غارت، تخریب و تحریق اموال عمومی و خصوصی را می‌دهد و هیچ کس به او کاری ندارد.

دادستان تهران: سرکرده گروهک ری استارت تحت تعقیب قضایی قرار گرفت

محسن هاشمی: امیدی به شهردار شدن ندارم

محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره قرارگیری در میان کاندیداهای تصدی سمت شهرداری تهران، گفت: دیگر در این زمینه امیدی ندارم.

به در و دیوار زدن‌های احمدی‌نژاد ناشی از قدرت‌طلبی است

علیرضا زاکانی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین راه برای شروع مبارزه با فساد این است که از محاکمه افرادی مانند مهدی جهانگیری، حسین فریدون و برادر آقای لاریجانی شروع کنند، اگر آنها مشکلی نداشته باشند این باعث می‌شود که اعتماد مردم چند برابر شود… زاکانی اضافه کرد: احمدی نژاد دارد از مقام پاسخگویی فرار می کند. اینها این توهم را دارند که کار نظام تمام است و اینها منجی هستند.

در مرکز بررسی‌های ریاست‌جمهوری چه می‌گذرد

صبح نو امروز نوشت: مرکز بررسی‌های استراتژیک یکی از سازمان‌های زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری است، مرکزی مستقل با بودجه‌ای مستقل… از همان روز پیروزی آقای حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری نیز رییس این مرکز بر عهده یکی از امنیتی‌ترین نزدیکان ریاست ‌جمهوری یعنی آقای حسام‌الدین آشنا افتاد… با بررسی بودجه کل کشور در سال 97 مشخص می‌شود که دولت در لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ برای مرکز بررسی‌های راهبردی ریاست‌جمهوری به ریاست حسام‌الدین آشنا ۱۲‌میلیارد‌و‌۴۳۸میلیون‌تومان بودجه در نظر گرفته است.

جابجایی عجیب صندلی احمدی نژاد در جلسات مجمع تشخیص

اعتماد نوشت: جابه‌جایی صندلی احمدی‌نژاد از سال ۹۲ به این‌سو کمتر به نظر رسانه‌ها مهم آمده است. احمدی‌نژاد که سال ۹۲ روی صندلی کناری محسن رضایی دبیر وقت می‌نشست، آرام‌آرام از ضلع اصلی میز فاصله گرفت و در بال سمت چپ میز جایی میان شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت روحانی و پرویز داوودی، معاون اول خود در روزهای خوش سال‌های اولیه دولت نهم می‌نشست و حالا اما آنچنان که تصاویر آخرین جلسه » نشان می‌دهد، همچنان درحال جابه‌جایی است. احمدی‌نژاد در نشست دیروز مجمع باز هم یک صندلی از راس قدرت دورشد و حال باید ببینیم این روند رییس دولت نهم و دهم را تا کجا پایین می‌آورد.

ناگفته های خواندنی تاجگردون از پشت پرده های مجلس

امروز غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مصاحبه ای گفت:

*متاسفانه آقای ربیعی به جریان اصلاح‌طلب القا می‌کرد که من آدم لاریجانی هستم، ایشان به اعضای فراکسیون امید گفته بود تاجگردون از طرف لاریجانی ماموریت دارد ما را بزند و پیش جناح مقابل نشست و گفت او از طرف روحانی مامور است که ما را بزند و در این باره کد هم می‌داد. بعد از حادثه سانچی خود آقای ربیعی با من حرف زد و گفت آقای روحانی به تو گفته ما را بزنی؟ این‌چنین نبود، موضوع این بود که گله ما، گله آقای روحانی هم بود.

*متاسفانه دوستان اصلاح‌طلب ما وارد بازی‌های سیاسی شدند در حالی که ما نماینده مردم هستیم و باید منافع مردم را ببینیم. البته اگر آقای بیطرف رای می‌آورد، ‌وزارت نیرو از چالشی‌ترین بخش‌های کشور می‌شد و من الان خدا را شکر می‌کنم ایشان رای نیاورده است.

* اتفاقی که در مورد لیست امید افتاد این بود که یک عده با این لیست به مجلس آمدند اما آن را رها کردند. لیست امید ۱۸۰ نفر بودند اما رای آقای عارف ۱۰۳ رای بود و آنچه اتفاق افتاد این بود که مرزها مشخص نشد.

*من خودم به آقای عارف رای دادم، الان هم در مقابل آقای لاریجانی باز هم به آقای عارف رای می‌دهم ولی دلیلی نمی‌بینم از هر تصمیم فراکسیونی که ریشه‌اش مشخص نیست تبعیت کنم.

*در جریان استیضاح آقایان آخوندی و ربیعی، فراکسیون امید رفتار بدی داشت که برای جامعه معنی نداشت. آنها صبح یک تصمیم گرفتند و بعدازظهر تصمیم دیگری گرفتند. زمانی که برای استیضاح امضا جمع می‌کردیم صبح آن روزی که استیضاح اعلام شد همه چیز آماده بود اما من برگه استیضاح را تحویل ندادم زیرا چند نفر از بچه‌های اصلی فراکسیون امید امضاکننده استیضاح بودند و آنها گفتند باید تا ظهر هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم. من هم کمی صبر کردم تا این هماهنگی انجام شود و برای همین ظهر آن روز استیضاح تحویل شد. چرا کسی مثل آقای وکیلی اینقدر باید بسوزد؟ او با تصمیم جمعی پای استیضاح را امضا کرد. اصولگراها به او می‌گویند تو خیانت کردی چرا که قرار بود لیدر استیضاح آخوندی باشد.

*در زمان بررسی استیضاح در مجلس، من گفتم اگر آقای ربیعی کنار رفت در موافقت با استیضاح آقای آخوندی حرف می‌زنم.

* یک جریان نفوذی در اصلاح‌طلب هست که دوست دارد حصر تداوم یابد.

چه کسی امام‌جمعه شیراز می‌شود؟

با استعفای امام‌جمعه شیراز، بررسی گزینه‌های احتمالی نماینده ولی‌فقیه در استان فارس به نُقل محافل سیاسی این استان تبدیل شده است. آیت‌الله شب‌زنده‌دار، آیت‌الله دستغیب، دکتر دژکام، دکتر زیبایی‌نژاد و حجت‌الاسلام حدائق از جمله گزینه هایی هستند که توسط خبرگزاری فارس به عنوان جانشینان احتمالی معرفی شده اند.

خداحافظی آیت‌الله/ چه کسی امام‌جمعه شیراز می‌شود؟

بی‌احترامی غیرقابل گذشت به پرچم ایران

اقدام باورنکردنی دو ایرانی در مسابقات کشتی کج عربستان اکنون به سوژه اصلی رسانه‌ها تبدیل شده است. در شرایطی که ایران در مسابقات کشتی کج فعالیت رسمی ندارد، صدر اخبار روز گذشته اختصاص به حضور دو کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل در مسابقات عربستان جنجالی شد. در این نمایش جنجالی و زشت کشتی‌کج کاران ایرانی در قبال دریافت پول مقابل حریفان یک بازنده صرف محسوب شدند و نکته عجیب این است که در ابتدای این نمایش مضحک خود را شیر ایرانی معرفی کردند و مقابل حریف دست و پا بسته و شکست خورده رینگ را ترک کردند.

ائتلاف حسن روحانی، ناطق نوری و علی لاریجانی برای انتخابات آتی ریاست جمهوری

یکی از روزنامه های اصلاح طلب امروز نوشت: شنیده ها از ائتلاف حسن روحانی، ناطق نوری و علی لاریجانی برای انتخابات آتی ریاست جمهوری حکایت دارد. در این سازوکار ناطق ایدئولوگ، لاریجانی کاندیدا و روحانی حامی است. کارگزاران از جمله طرفداران این تاکتیک است… علی لاریجانی خیز برداشته تا با نزدیک شدن به اصلاح طلبان پاستورنشین شود. البته سازوکار این بار پیچیده تر از گذشته شده است… علی لاریجانی از مجلس اصولگرای نهم تا مجلس اعتدالگرای دهم تلاش کرده تا از دولت روحانی حمایت کند. رویکردی که احتمالا بدون دستاورد برای او نخواهد ماند!… در واقع بار دیگر تابلوی بد و بدتر بالا برده شود تا جریان اصلاح طلبی نیز ناگزیر به حمایت از علی لاریجانی و عبور از گزینه تمام اصلاح طلب خود شود… ائتلاف سه گانه ناطق، روحانی و لاریجانی تلاش می‌کند سازوکاری فراجناحی معرفی شود.

دلیل غیبت روحانی

آفتاب یزد نوشت: آمارها نشان می‌دهد که حسن روحانی، از مجموع 68 جلسه برگزار شده مجمع طی مرداد 92 تا آذر 95، تنها در 16 جلسه حاضر بوده و 52 جلسه را غیبت کرده است؛ این یعنی تنها رییس جمهور در 23 درصد جلسات مجمع حاضر بوده و 77 درصد جلسات مجمع را شرکت نکرده است. به هرروی فراموش نکنیم که غیبت روحانی از سال 92 تا آذرماه 95 را نه می‌توان به حساب احمدی نژادی گذاشت که هنوز ماجراجویی‌هاو حملاتش به روحانی را شروع نکرده بود و نه صرفا به پای مشغله کاری حسن روحانی تا حدی که 77 درصد جلسات را غیبت کند !

leave a reply

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

> <<