0 دقیقه
«رسول خادم» را به اصرار در فدراسیون کشتی نگه داشتند. نهم اسفندماه سال ۹۶ رسول خادم به دو دلیل استعفا داد؛ دلیل اول، ناتوانی در تغییر قانون نانوشته «منع مبارزه ورزشکاران ایران و اسراییلی» بود. پس از آنکه «علیرضا کریمی»، کشتیگیر ایران حاضر به رقابت با حریف اسراییلی خود نشد، فشار اتحادیه جهانی کشتی و کمیته بینالمللی المپیک روی فدراسیون کشتی ایران بالا رفت. اتحادیه جهانی کشتی مبارزه نکردن کشتی گیران ایران مقابل حریفان اسراییلی را نماد بارز دخالت سیاست در ورزش میداند؛ مساله ای که بند چهارم اساسنامه کمیته بینالمللی المپیک آن را به شدت ممنوع میکند. مورد دوم، مخالفتهای آشکار و پنهان وزارت ورزش با حضور خادم بود.
رسول بلافاصله بعد از قبول بازگشت به فدراسیون کشتی گفت: «متاسفم که باید دوباره مرا تحمل کنید.» او حالا دوباره راه تابوشکنی خودش را در پیش گرفته و نامهای خطاب به شورای امنیت ملی نوشته است.
او در بخش آغازین نامهاش خطاب به اعضای شورای امنیت ملی کشور نوشته: «مطمئن هستم که درجریان مسئله افزایش محرومیتهای قهرمانان ملی کشتی در مواجهه با نمایندگان رژیم صهیونیستی هستید. موضوعی که فراتر از محرومیت قهرمانان ملی این رشته، که پرچمدار کسب افتخار و آبروی ملی در میادین بزرگ المپیک و جهانی برای کشور بوده و هستند، کشتی کشور را نیز با خطر تعلیق مواجه ساخته است.»
او با تاکید بر اینکه «در کارنامه مدیریتی “کمیته بینالمللی المپیک”، دهها مصداق از چشم بستن در برابر مواضع سیاسی کشورهای دنیا وجود دارد» مدعی شده است که «دربرابر این چشم پوشیها، مثالهای متعددی نیز از اختصاص جرائم و محرومیتهای مختلف در قبال رفتارهای سیاسی ورزشکاران به چشم میخورد.» رئیس فدراسیون کشتی ایران در مهمترین بخش از نامه خود خطاب به اعضای این شورا نوشت: «رجال محترم سیاسی، قهرمانان ملی ما از شکست دربرابر حریفان هراسی ندارند، ما از “مفت بازی” بیزاریم.عدمحمایت دیپلماتیک از قهرمانان ملی دربرابر سیاستهای جدید کمیته بینالمللی المپیک، مصداق بارز مواضعی نادرست است.»
خادم دوباره مانند اسفندماه سال ۹۵ یادآور شده که «از تیرماه تا آبان ماه سال جاری، قهرمانان ملی کشتی ایران میباید در هشت مسابقه جهانی شرکت کنند. در تکتک این مسابقات، خطر محرومیتهایی که ذکر شد، کشتی گیران تیمهای ملی و بهطور کلی کشتی کشور را تهدید میکند.» او ضمن درخواست برای بررسی دوباره موضع ورزش ایران در قبال مبارزه با اسراییلیها نوشته است: «گمان نمیشود “سکوت” و “سکون ” پاسخی مناسب برای درخواست منطقی و کاملاً کاربردی قهرمانان ملی کشور باشد.»
پیشازاین قهرمانان کشتی ایران در نامهای خطاب به علی خامنهای رهبر ایران، درخواست کرده بودند پرونده رقابت با ورزشکاران اسراییلی را به شورای امنیت کشور ارجاع کند.
Source: ایران وایر