اخبار

نام و حدود ایران


{نام و حدود ایران
اشاره: «نام و حدود ایران»عنوان اولین نشست از سلسله مجالس علمی بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار بود که چهارشنبه 29 فروردین 1397 برگزار شد. در ارتباط با این نشست، احمد جلالی، سفیر ایران در یونسکو، در یادداشت کوتاهی خطاب به آیت الله سید مصطفی محقق داماد رئیس شورای تولیت این بنیاد، اهمیت پرداختن به این مبحث را متذکر شده و پیشنهادی ارائه داده است.
منبع الف

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

22 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه ویژه: صدور جواز مرگ اقتصاد ایران – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 آوریل 2025 11.53 ب.ظ

برنامه ویژه: مذاکرات و ضعف‌های مدیریتی اعتراف نشده – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 آوریل 2025 2.31 ق.ظ

برنامه ویژه: در کنار مذاکره به موضوعات جدی بپردازیم – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 آوریل 2025 12.40 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a

18 آوریل 2025 5.55 ب.ظ

همه‌ی شواهد گواهی می‌دهد که دنیای پساکرونا همان جهان زورسالاری است که در آن ستم و تبعیت از قانون جنگل از حالت نسبی به سوی مطلق خود پیش می‌رود. از این پس زورمندان، که همان ثروتمندان صاحب قدرت…

16 آوریل 2025 11.14 ب.ظ

برنامه ویژه: در انتظار آن که نمی‌آید – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

16 آوریل 2025 12.24 ق.ظ

برنامه ویژه: مسابقه‌ی اهمیت بین مذاکره و شرایط داخلی – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

14 آوریل 2025 11.06 ب.ظ

برنامه ویژه: تا تعیین تکلیف مذاکره راهی طولانی در پیش است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

13 آوریل 2025 12.25 ق.ظ

برنامه ویژه: مذاکره یک چیز است ؛ بحران چیز دیگری است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.