اخبار

واکنش پورمختاربه رای لاریجانی: مجلس باید اقتدارش را در قبال دو قوه دیگر حفظ کند


{واکنش پورمختاربه رای لاریجانی: مجلس باید اقتدارش را در قبال دو قوه دیگر حفظ کند
ایسنا نوشت: یک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه اعلام کاندیداتوری سه فراکسیون سیاسی مجلس برای ریاست مجلس نشان دهنده انتقاد به عملکرد هیات رییسه مجلس بود، گفت که این فراکسیون به رغم انتقادات جدی به رفتارهای لاریجانی برای عدم رای آوری عارف، به او رای داد و امیدوار است روحیه اصولگرایی لاریجانی در این دوره برگردد.
منبع خبرآنلاین

> <<

Didgah.tv

خبرهای مهم

22 آوریل 2025 10.57 ب.ظ

برنامه ویژه: صدور جواز مرگ اقتصاد ایران – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

21 آوریل 2025 11.53 ب.ظ

برنامه ویژه: مذاکرات و ضعف‌های مدیریتی اعتراف نشده – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

20 آوریل 2025 2.31 ق.ظ

برنامه ویژه: در کنار مذاکره به موضوعات جدی بپردازیم – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

19 آوریل 2025 12.40 ق.ظ

برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a

18 آوریل 2025 5.55 ب.ظ

همه‌ی شواهد گواهی می‌دهد که دنیای پساکرونا همان جهان زورسالاری است که در آن ستم و تبعیت از قانون جنگل از حالت نسبی به سوی مطلق خود پیش می‌رود. از این پس زورمندان، که همان ثروتمندان صاحب قدرت…

16 آوریل 2025 11.14 ب.ظ

برنامه ویژه: در انتظار آن که نمی‌آید – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

16 آوریل 2025 12.24 ق.ظ

برنامه ویژه: مسابقه‌ی اهمیت بین مذاکره و شرایط داخلی – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

14 آوریل 2025 11.06 ب.ظ

برنامه ویژه: تا تعیین تکلیف مذاکره راهی طولانی در پیش است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

13 آوریل 2025 12.25 ق.ظ

برنامه ویژه: مذاکره یک چیز است ؛ بحران چیز دیگری است – کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.