{کامیونهای گرانقیمت بنز در ایران را بشناسید
شرکت خوش آوازه آلمانی بنز که همواره در عرصه خودروسازی جهان جزو برترینها بوده است، سالهاست که درزمینه تولید و ساخت خودروهای سواری، خودروهای سنگین و همینطور ساخت لوازمیدکی فعالیت میکند. در کشور عزیزمان نیز شرکت ایرانخودرو دیزل (تأسیس در سال ۱۳۴۱) واردکننده انواع ماشینآلات سنگین ازجمله کامیون و کشنده تولید کارخانه بنز (همینطور ولوو، رنو، اسکانیا و…) در ایران میباشد و در حجم بالایی از معاملات سالانه خودرویی سهیم است. در حال حاضر خودروهای سنگین تولیدشده توسط شرکت بنز که در ایران حضور دارند به سه دسته کلی: کشنده، باری و کمپرسی تقسیمبندی شدهاند که به ترتیب بانامهای آکسور1843، سری 1924 و 2624 شناخته میشوند. لازم به ذکر است نامهای گذاشتهشده بر روی خودروهای سنگین تولیدشده توسط شرکت بنز، برخلاف کلاس خودروهای سواری که بسیار پیچیده و گمراهکننده میباشند، سادهتر بوده و با نامگذاری متعارفتری روبرو هستیم. از طریق اعداد و حروف درجشده بر روی بدنه هر خودرو، میتوان به اطلاعاتی نظیر قدرت خروجی موتور، تناژ قابلحمل، حجم موتور و سری موتور دستیافت.
منبع خبرآنلاین
اخبار
-
برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a
-
همهی شواهد گواهی میدهد که دنیای پساکرونا همان جهان زورسالاری است که در آن ستم و تبعیت از قانون جنگل از حالت نسبی به سوی مطلق خود پیش میرود. از این پس زورمندان، که همان ثروتمندان صاحب قدرت هستند، بدون کمترین شرم و تعارفی شرایط حذف میلیاردها انسان ضعیف و…
-
برنامه ویژه: در انتظار آن که نمیآید - کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
-
برنامه ویژه: مسابقهی اهمیت بین مذاکره و شرایط داخلی - کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
-
برنامه ویژه: تا تعیین تکلیف مذاکره راهی طولانی در پیش است - کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
-
برنامه ویژه: مذاکره یک چیز است ؛ بحران چیز دیگری است - کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
-
برنامه کاوه آهنگر: کورش عرفانی – ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ – ۱۱ آوریل ۲۰۲۵ برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید. </a
-
در سال 1914 امپراتوری اتریش-مجارستان یک پیشنهاد به صربستان ارائه دادند عنوان شده بود که این پیشنهادی است که «نمیتوان آن را رد کرد». صربستان نه ماده از ده مادهی پیشنهادی را پذیرفت و فقط با یکی مخالفت کرد. بلافاصله حمله به صربستان آغاز شد. این وضعیت، کمابیش، شکلدهندهی…
-
برنامه ویژه: سرنوشت کشور در گرو مذاکره ؛ یا برعکس - کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
-
برنامه ویژه: مذاکره قبل از آغاز بحران آب و برق - کورش عرفانی برای دیدن و یا دانلود فایل ویدیویی بر روی لینک زیر کلیک کنید.